Send oss en forespørsel

Site Service og Ice inngår storkontrakt for utbygging av 5G-nettet

Site Service og Ice inngår storkontrakt for utbygging av 5G-nettet

Ice gjør store investeringer i utbygging av nasjonalt 5G-nett, der 3200 basestasjoner skal oppgraderes og 3900 nye siter skal bygges. Resultatet er bedre dekning og høyere kapasitet for flere. I den forbindelse har Ice og Site Service Gruppen inngått en langsiktig kontrakt for oppgraderingen. Vi skal bidra med utbygging og oppgradering av teleinfrastrukturen over hele landet. Kontrakten har en verdi i størrelsesorden 500 millioner, og går over flere år. Dette er en av de største avtalene for Site Service noensinne.

Leveransen inkluderer:

  • Installasjon av nye siter
  • Oppgradering av teleteknisk utstyr
  • Elektroinstallasjon
  • Rooftop installasjoner

Site Service har i mange år levert installasjonstjenester til Ice, og vi har et godt etablert samarbeid. Kunnskap om tekniske spesifikasjoner og utførelse, samt lokal kunnskap og egne ansatte, var viktig når Ice gjorde valg av leverandører. Vi i Site Service Gruppen vil bruke vår kompetanse og erfaring når vi nå tar del i den storstilte utbyggingen og oppgraderingen av Ice sin infrastruktur.

Dette er en stor kontrakt for Site Service Gruppen. Vi vil bygge opp en egen prosjektorganisasjon til oppdraget. Vi vil også ha behov for å ansette flere kompetente medarbeidere.